Skip to main content

Seværdigheder & oplevelser

Ebogaard Bed and Breakfast er, med sin placering i Nordsjællands hjerte, din port til en verden af kunst, kultur, og naturskønhed. Fra historiske renæssanceslotte til moderne arkitektur og kunst, tilbyder området noget for hele familien. Vi har udvalgt spændende seværdigheder tæt på – alle inden for kort tids kørsel. Plus, København ligger kun 30 minutter væk, fyldt med kunst, musik, forlystelser og gastronomi.

Oplev forskellige seværdigheder under dit ophold hos Ebogaard

Munkeruphus

Munkeruphus er et udstillingssted beliggende ud til Øresund mellem Gilleleje og Dronningmølle. Foruden skiftende udstillinger med kunst, arkitektur og design huser den fredede træbygning også en mindre butik og cafe.

Louisiana Museum of Moderne art

Louisiana er et kunstmuseum i verdensklasse, hvor kunst, natur og arkitekttur mødes i enestående samspil. Oplev skiftende udstillinger med fremtrædende internationale kunstnere, foruden en fornem permanent udstilling. Louisiana er beliggende 12 Km fra Ebogaard Bed & Breakfast.

Gribskov nationalpark

Ebogaard Bed & Breakfast er nabo til Gribskov, der med sine 5500 ha er en af Danmarks største skove. Skoven er den sidste rest af det vældige vildnis, der i oldtiden dækkede hele Nordsjælland.

Rudolph Museum & Statuepark

Her finder man kombinationen af arkitektur på højt niveau kombineret med en interessant billedhuggers værker, placeret i en storslået natur. Rudolph Tegners Museum & Statuepark er beliggende ca. 22 Km fra Ebogaard Bed & Breakfast.

Hillerød Bymuseum

Hillerød Bymuseum ligger i smukke omgivelser i Frederiksborg Slotshave. Er også et besøg værd for børnefamilier. Hillerød Bymuseum er beliggende ca. 5,7 Km fra Ebogaard Bed & Breakfast.

Frederiksborg Slot Museum

Fredensborg Slot er dronningens mest benyttede residens, og er i dag ofte ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien. Fredensborg Slot beliggende ca. 11 Km fra Ebogaard Bed & Breakfast.

Fredensborg slot og slotshave

Fredensborg Slot er dronningens mest benyttede residens, og er i dag ofte ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien. Fredensborg Slot beliggende ca. 11 Km fra Ebogaard Bed & Breakfast.

Esrum Kloster og Møllegård

Esrum Kloster og Møllegård kan du tage hele familien med og opleve hvordan det var i middelalderen. Du kan deltage et af de mange børnevenlige arrangementer, der afholdes i sæsonen. Esrum Kloster beliggende ca. 16 Km fra Ebogaard Bed & Breakfast.

Kronborg

Kronborg Slot – UNESCO’S Verdensarv Kronborg er et af Nordeuropas renæssanceslotte. Kendt over hele verden som Hamlets og Shakespeares slot og udnævnt til UNESCOS verdensarv. Kronborg slot er beliggende ca. 23Km fra Ebogaard Bed & Breakfast.

M/S Museet for søfart

Her er et eksempel på banebrydende arkitekttur som vækker opmærksomhed verden over. Bjarke Ingels Group har tegnet det underjordiske museum, som har vundet adskillige internationale priser. Her er en oplagt mulighed for en spændende oplevelse for alle aldersgrupper. Meget børnevenligt.

Badestrande

Langs Nordkysten, kun 20-30 min kørsel fra Ebogaard Bed & Breakfast findes brede hvide sandstrande med fantastiske bademuligheder f.eks. ved Hornbæk, Dronningmølle og Tisvildeleje.

Send os en besked

Har du spørgsmål? eller ønsker du yderligere information om vores faciliteter og tjenester? Hos Ebogaard Bed and Breakfast værdsætter vi din henvendelse, og vi er altid klar til at assistere dig med at planlægge dit ideelle ophold. Vi ser frem til at høre fra dig.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Ebogaard bed & breakfast rum